+358 40 726 4509 vesa.ylosmaki@elopart.com

Yhteistyökumppanit, laadun takeet

Elopart Oy:llä on yhteyshenkilöt sekä valmis kontaktiverkosto Turkissa, Virossa, Kiinassa ja Puolassa sekä myöskin laaja kokemus nykyisten toimittajiensa kilpailukyvystä. Asiakkaan tarpeiden mukaan etsimme, auditoimme ja valitsemme myös uusia toimittajia näistä maista  ja todennamme heidän kilpailukykynsä.

Turkki on jostain syystä vielä monelle yritykselle tuntematon käsite teollisuusmaana. Tosiasiassa Turkki on kuitenkin mahtava, moderni ja kilpailukykyinen teollisuusmaa, jolla on isoja teollisuuskeskittymiä mm. Istanbulin, Bursan, Izmirin ja Konyan kaupungeissa. Ne ovat jo pitkään palvelleet mm. Renaultin ja Fiatin autotehtaita, joten siellä tiedetään kilpailukyvyn, toimitusvarmuuden, tuottavuuden, laadun, joustavuuden ja viimeisimmän tekniikan merkitys. Lisäksi logistisesti ajateltuna Turkki on sopivien yhteyksien päässä.

Virossa meillä on toimittajia ja yhteyshenkilöitä mm. Tallinnassa ja Tartossa. Virossa tuotantokustannukset ovat olleet hieman noususuunnassa, mutta Viron eduksi laskettakoon myös pienet rahtikustannukset Suomeen. Eli Viro on edelleenkin erittäin kilpailukykyinen vaihtoehto.

Kiinassa ja Puolassa on useita luotettavia kontakteja, joiden tarjouksista valitsemme kilpailukykyisemmän kuhunkin tapaukseen.

EnglishFinland