+358 40 726 4509 vesa.ylosmaki@elopart.com

Palvelut

Palvelut

Etsimme asiakkaidemme isovolyymisille tuotteille kilpailukykyiset sekä vaatimukset täyttävät toimittajat edullisista maista kuten Turkki, Kiina, Puola ja Viro. Lue lisää edullisen hintatason maista.

Maahantuomme ja myymme tuotteita (komponentteja, materiaaleja, palveluita) pääasiassa Suomeen sekä tarvittaessa myös muihin Euroopan maihin. Katso kuvia maahantuomistamme tuotteista.

Näin toimimme

Yhteistyö on järkevintä käynnistää analysointipalaverilla asiakkaan luona. Tällöin voimme yhdessä sopia, miten projektia lähdetään viemään eteenpäin. Voimme tietenkin toimia jo lähettämienne tarjouskyselyidenkin perusteella. Toimitusajat riippuvat tuotteiden vaativuudesta, rahtitavasta ja mahdollisesta työkalujen tarpeesta.

Asiakkaan tarpeisiin sopivan laadukkaan ja kilpailukykyisen toimittajan/toimittajien etsintä/valinta ns. edullisista maista.

Toimiminen asiakkaan ja valitun toimittajan yhteyshenkilönä kunnes toiminta on halutulla tasolla.

Toimia asiakkaan toimittajana, jolloin asiakkaalla mahdollista saada monia eri osia/materiaaleja yhden toimittajan kautta. Tällöin asiakkaan resurssit säästyvät muihin heille olennaisiin asioihin.

Pisimmälle vietynä toimitamme valmiiksi jalostetut tuotteet/osakokoonpanot omasta puskurivarastosta suoraan asiakkaalle:oikeat tavarat,oikeat määrät, oikeaan aikaan Leanin periaatteita käyttäen.

Teemme mielellämme myös eri asiakkaiden hankintavastaavien kanssa yhteistyötä tavoitteena aikaansaada isot yhteisostot→ vielä lisää hintaetua niin kappalehinnoissa kuin rahdeissakin (consolidointi/sourcing).

Ulkoistus eli Outsourcing -palvelut nimikkeille, jotka eivät sovellu asiakkaan prosesseihin riittävän tehokkaasti.

Ensimmäiset näytteet toimitamme hyväksyttäväksenne veloituksetta. Jos kyseessä on työkaluja vaativat investoinnit, on tilaukset mahdollista tehdä myös ns. Escrow -takausta käyttäen, jolloin investoinnit ovat riskittömiä.

Toimimme vain auditoitujen/laatusertifioitujen/riittävän kapasiteetin omaavien toimittajien kanssa.

Pelkän tuonnin lisäksi voimme myös viedä Suomesta ym. maihin osia, materiaaleja, koneita yms. tarpeen mukaan.

Yhteystiedot

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Elopart Oy

Saksankatu 1
30100 Forssa
Finland

Y-tunnus: 2177899-7

+358 40 726 4509

vesa.ylosmaki@elopart.com

Ota yhteyttä

7 + 15 =

EnglishFinland